tirsdag den 30. november 2010

På biblioteket


Måske et rimelig underligt sted at få taget et dagens, men baggrunden er nu flot! :)
Der sker så meget lige for tiden, jeg er startet på kørekort, og på fredag skal jeg for første gang sætte mig ind i en bil. Jeg ved ærlig talt ikke, om jeg tør! Det hele virker så voksenagtigt, og jeg kan ikke se mig selv sidde i en bil uden at begynde at grine he he.

I morgen er det jo første december, og jeg har allerede tyvstartet ved at spise den første (okay, tre første) chokalade(r) i min chokoladejulekalender ;-)

summer vibes

Indsendt af Ditte
Photobucket
Nu har jeg to dage i træk prøvet at sætte et dagens ind fra i går, dog uden held. Derfor må I nøjes med et dagens fra i sommers, hvor jeg luftede min dengang nye kjole fra Urban Outfitters. Det er virkelig synd, at jeg ikke bruger den mere, men vejret er jo ikke lige frem til det, og så synes jeg egentlig også bare, at den er pæneste med bare (brune!) ben ;-)
Jeg kan tydeligt huske, da jeg stod i prøverummet i Stockholm med kjolen på og nærmest hoppede af glæde, fordi kjolen var så fantastisk.. Haha, ikke ligefrem Oscar de la renta, men flot alligevel!

lørdag den 27. november 2010

av

20% off ASOS brand

Enter code ASOS20 at checkout*

Oh yes I did... Asos-mails burde snart være spam.. De frister, og det er farligt. Denne gang lykkedes det mig at bruge hele dagen på at kigge asos igennem fra ende til anden (OK, jeg nåede også at være på arbejde i mellemtiden), og jeg har nu 852 kroner mindre på min konto. Det er ikke alverden, og især ikke når man tænker på, hvad jeg får for pengene (smykker, en buksedragt, en kjole, en bluse og en hue), men det er nu alligevel en del - og så lige her på til jul. Lol. Jeg trøster mig med, at jeg 1) tilfældigvis fandt mine feriepenge-cirokort med ca. 3000 kr. til gode den anden dag (WIN!), 2) sparede 213 kr. med hjælp af ovenstående kode og ingen porto (!!) og 3) ingen af mine køb ligner noget, jeg ellers har i min garderobe. Forresten købte jeg også noget på boohoo i sidste uge, som jeg glæder mig til at modtage her i løbet af ugen! Må nok hellere lade være med at lade mig lokke... Det ender jo galt..

Av av fra Ditte :-)

onsdag den 17. november 2010

jumpin' high

Indsendt af Ditte
'Photobucket'
tee: kate moss for topshop, skirt: h&m, shirt: saint tropez & moccasins: boohoo

Okay, let's face it.. Jeg duer bare ikke til at pose for at få taget et dagens.. I stedet worker jeg de der hoppebilleder pænt godt, hvis jeg selv skal sige det (og det skal jeg jo..) Prøv selv at tjekke her og her.. Min bror agerede (for sådan ca. tusinde gang) fotograf, og det er virkelig sjovt at se, hvor meget han lever sig ind i rollen. Haha. Udfaldet blev dette - håber, I kan lide det :)

mandag den 15. november 2010

summer

Indsendt af Ditte
Photobucket
Dette billede gi'r mig lyst til at vade New Yorks gader tynde. Rejse. Opleve ting. Se verden. Gå i t-shirts og shorts. Slikke sol i Central Park. Shoppe. You name it.. Alt andet end at sidde med en samfundsfagsopgave om regeringens genopretningsplaner.. Ad. Har lige været i fitness.. Det er sådan noget, jeg gør, fordi jeg er dum nok til at bruge to timer derovre og så sidde op den halve nat i stedet for..

søndag den 14. november 2010

lag på lag

Indsendt af Ditte
Photobucket
Eftersom jeg endnu ikke har fundet vinterjakken, må jeg holde mig varm og fab med noget lag-på-lag. Jeg er stadig helt vild med min army grønne jakke, som jeg købte i Stockholm, men jeg må snart indse, at det er alt, alt for koldt - selv med en tyk hættetrøje og et kæmpe tørklæde..

tirsdag den 9. november 2010

pæn page

Photobucket
De seneste dage har jeg fået nogle dejlige komplimenter omkring mit hår. Det er åbenbart blevet meget langt og flot, og det eneste, jeg gør, er at glatte det. Jeg bliver skide glad og smiler dagen lang, men smukke Columbine gi'r mig lyst til at klippe mig korthåret, for hun worker pagen! På den ene side giver pagehår mig associationer til børnehaven (dengang jeg workede pagen..), men på den anden side ku' jeg godt.. Hvad siger I? Er pagen til pæne piger (i børnehaven), eller overvejer I den også? ;-))

Mös Ditte

Beadhouse

Indsendt af Emma










Beadhouse er et fantastisk skattekammer. Når du træder ind i forretningen, bliver du mødt af vægge dekoreret fra gulv til loft med alt fra gammeldags træhalskæder til fornemt gyldent rav til hard-core metalsmykker. Alt, hvad hjertet begærer af udsmykning til kroppen findes her. Du kan selv producere det ved at købe øreringe, vedhæng, lædertråde, ståltråd og perler. Hvis du ikke er til diy, findes der masser af muligheder for at købe flotte statementsmykker. Bl.a. træøreringe, halskæder med sølvkors eller, som i mit tilfælde, de rustikke sølvøreringe på billede 6. Dem er jeg allerede blevet meget glade for :)

Så træd ned i skattekammeret Beadhouse, der ligger i Vendersgade 9, tæt ved Nørreport Station.

mandag den 8. november 2010

Stripes vs. leather

Indsendt af Emma







Jeg er virkelig besat af min lædernederdel. Jeg har lyst til at tage den på til alt; ternede skjorter, striber, gule toppe, bordeaux toppe etc. Det er som om alt ser federe ud, hvis jeg har den på til det. Så vær forberedt på mere læder ;-)

Nye tasker

Indsendt af Emma



I går på loppemarked købte jeg disse tasker til henholdsvis 10 og 25 kr. Et kup!! :)

søndag den 7. november 2010

M to O to the SCHINO

Indsendt af Emma

Forleden var jeg forbi i Skindhuset i Skindergade, hvor jeg købte disse bogstaver 'Moschino' til at komme på et bælte. Jeg har ikke råd til at købe et ægte Moschinobælte, og jeg synes simpelthen, at det er så fedt, at jeg måtte ty til billigere midler. For 58 kr. blev bogstaverne mine :-) Besøg Skindhusets hjemmeside her

lørdag den 6. november 2010

En dejlig weekend

Indsendt af Emma




I dag har været en afslappende dag i familiens skød med boller, lagkage, og alt hvad der hører dertil. Fredag var en kæmpe succes med mexicansk restaurantbesøg, juleøl og irske barer. I morgen skal jeg være sammen med min kæreste, hvor vi tager på loppemarked på Remisen på Østerbro.

Jeg er simpelthen blevet så forelsket i min læderjakke fra Only. Den passer til alt, hvad jeg har på, og så kan jeg have den på, selvom det er koldt, fordi den er foret!! Helt sikkert alle pengene værd.

Jeg håber, at I har en fantastisk weekend :-)

fredag den 5. november 2010

På skinner

Indsendt af Emma






Jeg elsker farvekombinationerne mellem gul, brun og læder. Det rummer en essens af efteråt, og de aflagte skinner ved Nordhavn var derfor et perfekt photoshoot med de rustne skinner og de røde bygninger i baggrunden.

I aften gælder det J-dag. Jeg skal en flok veninder spise mexikansk, hvorefter vi skal på bar og fejre, at den nye juleøl er ankommet. Det skal nok blive en god aften.

torsdag den 4. november 2010

ku' goooooooooooodt

Ej, hvor har jeg medlidenhed med alle jer, der ikke har været forbi Strøget inden for de sidste par dage.. Dette syn for guder er nemlig, hvad der ville have mødt jer :-)))) Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg aldrig har været den store fan af Abercrombie & Fitch (har faktisk ikke været inde på deres hjemmeside før i dag), men ikke desto mindre skal jeg helt sikkert forbi Strøget noget oftere! A&F åbnede nemlig deres længeventede forretning over for Illum i dag kl. 10:00... Come to me... Hæ.
OK, må nok slutte nu før jeg savler over min computer..

Ditte

onsdag den 3. november 2010

Øreringe fra Beadhouse

Indsendt af Emma

I dag har jeg for første gang været i Beadhouse. Og hvilket skattekammer!!
Jeg kunne virkelig blive ved at kigge derinde, og hvis jeg var mere kreativ, ville jeg ha' brugt alle mine penge derinde på perler, vedhæng mm. Men det rækker mine kundskaber sig altså ikke til, så jeg købte et par færdiglavede øreringe for 65 kr.
Besøg Beadhouse's hjemmeside her

OD dag

Indsendt af Emma

Billedet er fra, da jeg var i Helsingborg med min kæreste :-)

I dag er det Operation Dagsværk Dag.
Jeg har brugt dagen på min mors arbejde med at scanne og makulere. Ikke det mest spændende, men de 300 kr. jeg tjente, går til et godt formål, nemlig til børns skolegang i Burma :-)

I aften er der OD-café på skolen, hvor man kan byde på alverdens ting samt byde på en date med skolens lækreste. Det skal nok blive sjovt!!

tirsdag den 2. november 2010

Kärleksgatan

Indsendt af Emma








Mani i Kärleksgatan nr. 4-6 er en helt fantastisk 2hand butik. Der er fyldt med alle slags lædertasker, farverige bælter, old-school hatte og vintage kufferter. For mit vedkommende kunne jeg have brugt timer på at gå på jagt i dette skattekammer. Så hvis du skal et smut til Malmö, så læg vejen forbi Kärleksgatan (er det ikke det sødeste navn til en gade?), som ligger i en sidegade til hovedgaden.