torsdag den 24. juni 2010

spejlreflekzz

Arg. Jeg ville ønske, at jeg ejede et spejlreflekskamera! Lige pt. føles det som om, hele verdenen har et, bortset fra mig. Og det er snyd. Må ha'! Jeg har på ingen måde penge til et, for sådan et koster kassen. Og selv hvis jeg havde pengene til det, ville jeg ikke ane, hvad jeg skulle gå efter.. Jeg har fået ca. 1 mia. råd om pixels og kvalitet, om de forskellige mærker og prisklasser, men kan ærlig talt ikke huske en skid af det.. Emma og jeg har flere gange talt om, hvor fedt det kunne være, at slentre rundt i Milano med et spejlreflekskamera om halsen frem for digitalkameraet, når vi nu skal på InterRail, og hvor elsker jeg bare den der pro-fotograf-fornemmelse, man får, når man knipser løs med det. Føler bare, at jeg burde bruge det til lidt mere end flotte show-off billeder på face, hvis jeg endelig skal ofre SÅ mange penge på det? Kan I komme med nogle gode bud på et must have spejlreflekzz kamera end ovenstående? :-)

Ciao'
Ditte

8 kommentarer:

 1. altså jeg ved abosolut INTET om pixel, kvalitet og alt det tekniske, jeg ved bare at mit nikon d3000 er skide skønt. og så er det rimlig billigt i forhold til så mange andre. jeg gav 3000 kr. for mit. Det er btw. også det som http://www.acie.dk/ har(: og forresten køb et spejlrefleks, du vil elske elske elske det!!

  SvarSlet
 2. Haha, 1000 tak! Det kan helt sikkert overvejes - og så forklarer du det på et plan, hvor selv jeg kan være med, hæhæ :-)

  SvarSlet
 3. Jeg så en reklame idag, med et spejlreflekskamera, hukommelseskort og alt muligt andet gøjl til 2300 kr.!! leder stadig efter det på nettet, skal nok skrive hvis jeg finder det :)

  SvarSlet
 4. Hehe der er virkelig gået mode i spejreflekskameraer (der jo i de fleste tilfælde også er digitalkameraer) og mit råd ville nok være at lade helt være.

  Sagen er den at det egentlig ikke er selve kameraet, men objektivet der gør den store forskel. Så du kan købe et godt og fint spejlreflekskamera, men der følger ikke nødvendigvis et objektiv med og gør der er det måske ikke det der passer bedst til dine behov.
  Så du skal alligevel ud at købe ekstra objektiver og der bliver det rigtigt dyrt.

  Hvad med i stedet at købe et rigtig godt kompaktkamera (det du kalder et digitalkamera), hvor zoom og blitz er indbygget. Jeg bruger selv et Lumiz, som jeg er meget glad for. Det har Leica objektiv, 12 x zoom, flere megapixels end jeg nogensinde får brug for (medmindre jeg skal trykke kæmpe plakater) + HD video.

  Hvis du vælger et spejlrefleks, så er det ikke nødvendigt at købe det allerdyreste og største kamerahus, brug i stedet pengene på et virkelig godt objektiv.

  Bedste hilsner
  Emily

  SvarSlet
 5. canon eos1000d er rigtig godt og forholdsvis billigt, det har jeg. 400d, 450d og 500d er selvfølgelig bedre, men jeg har et 1000d og til feriebilleder og lidt hobby-fotografering er et fuldstændig perfekt

  SvarSlet
 6. jeg har et nikon og det er virkeligt godt.
  det koster omkring 3.500 + lidt mere for hukommelse.
  det er pengene værd.

  SvarSlet
 7. jeg har lige købt et canon EOS1000 (tror jeg den hedder) til 2899!! alle pengene værd! kan kun anbefale den... og har hørt lidt om den er på tilbud lige pt! (øv for mig, godt for dig) ;)

  SvarSlet