søndag den 2. januar 2011

Granny's House

Indsendt af Emma
I dag har jeg været på cafe og konditori Granny's House, der ligger på Søborg Hovedgade. Der var kagebord ad libitum til 139,- kr inkl kaffe og the. Så vi fik lige fire timer til at gå ;-)

Ved lukketid fik vi en masse poser med brød og boller med hjem, fordi min veninde arbejder der. Jeg ved, at min familie ikke kan spise så meget, så jeg tog forbi Østerport og forærede en hjemløs den fyldte pose med alskens brød. Jeg har virkelig ondt af de hjemløse på denne tid, hvor det er så koldt. Og jeg føler mig tit så egoistisk, at jeg kan bruge så mange penge på alt muligt, når de intet har. Og vi bor endda i det samme land. Så jeg forsøger at gøre som meget som muligt, som en teenager nu kan gøre, som fx købe Hus Forbi. Det håber jeg I andre også gør :) Jeg synes dog ikke, at man helt skal fravælge designervarer og andre materielle goder. Hvis man har arbejdet hårdt for sine penge, så fortjener man at bruge dem.
Men det skader ikke at give en 20'er i ny og næ til en hjemløs, der har mere brug for den end man selv har.

Det var lige lidt blandede tanker, jeg håber, I indtil videre har et dejligt 2011.
Knus og klem fra Emma

10 kommentarer:

 1. Du har helt ret.
  Det er vigtigt, at gøre hvad man kan. Både til kræftens bekæmpelse og de hjemløse.
  Jeg kan blive så skuffet, når nogen siger at de ikke har lyst til at give nogle snolede småpenge, fordi de er bange for de hjemløse. Det er virkelig egoistisk og for meget. Bliver af og til lidt flov over samfundet.
  Lidt sure miner fra min side af. :-)
  Men super fed blog du har.

  Kh. Amalie
  http://danishfashionblogger.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Det ser super hyggeligt ud!

  /Emma
  www.emmoemmo.com

  SvarSlet
 3. Amalie: Jeg kender den følelse med at blive flov over samfundet, det virker så underligt, at vi har et af de mest udviklede samfund med en stor offentlig sektor, mens der samtidig er hjemløse, der tigger i togene og er nødt til at ligge og sove på varmeriste om vinteren. Flov er fuldkommen ordet. Tak for din kommentar :)

  Emma: Mange tak, det var det også :)

  SvarSlet
 4. Sikke en fin blog du har :)

  - kig forbi min, og måske bliv fast læser ..
  www.joannanielsen.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Joanna: Mange tak, hvor er du sød :) Jeg kigger forbi!

  /Emma

  SvarSlet
 6. Neeej, hvor ser det hyggeligt ud... lissom at vær hjemme hos mor!

  Hygge... tøser!

  SvarSlet
 7. Ja, det gør det faktisk en lille smule hehe :)

  /Emma

  SvarSlet
 8. Oor..Granny's café på søborghovedegade!:)
  Nina:D

  SvarSlet
 9. Dejligt indlæg! Både billeder og tekst.
  - Hvis du vil hjælpe en hjemløs kan du jo blive politiker og gøre det bedre via den vej ;) Og sørge for der er flere varme/hygge stuer. Så man kan holde varmen om natten uden at det skal være en tog station, kiosk eller bar. Hvor ikke betalende kunder bliver smidt ud.

  Hilsen kimm :)

  SvarSlet
 10. Mange tak Kimm :)
  Min mening med indlægget var egentligt at forklare, at man sagtens kan gøre lidt for de hjemløse, selvom man ikke har et job, der gør det muligt at lave store forandringer i samfundet. Det håber jeg, at alle prøver at tænkte lidt på.

  Mange hilsner fra Emma

  SvarSlet