fredag den 30. april 2010

(tors)dagens


I torsdags orkede min fotograf ikke at tage flere billeder end dette ene, inden vi skulle i parken, så det må I lige bære over med ;-)
Ciao'
Ditte

buksedragt


I går var jeg i byen med nogle dejlige mennesker, og i dag holder min mormor fødselsdag, så det bliver en dag med masser af lagkage, boller og pizza. Mums! Er det ikke bare skønt at have en ekstra fridag? Jeg nyder det i hvert fald! Billedet øverst er super fedt, og man kan efterligne stilen med buksedragt fra h&m, og bælte fra newlook.co.uk

Ciao'
Emma

mandag den 26. april 2010

$weet 17





Yes, som I kan se på billederne, var fredag aften wiiiild! Jeg havde samlet 8 af de skønneste tøser i mit liv til middag a'la Ditte, høj musik, dans, snak, grin og lidt for høje promiller, hæhæ (: Vi endte i byen og selvfølgelig også på Maccen - denne gang dog kun for at få varmen! For første gang nogensinde kørte jeg i cykeltaxi, og damn det var sjovt! Bestemt ikke sidste gang..

I aften har jeg været til stand-up caféaften på gymnasiet, hvor der var et nice lineup med navne som Kasper Porsdal, Morten Wickmann, Tobias Dybvad, Elias Ehlers og Jesper Juhl. Fed, fed aften!

Ciao'
Ditte

fra gemmerne






Jeg elsker virkelig mit kamera højt, og jeg tager rigtig mange billeder med det. Nogle kommer på bloggen - andre gør ikke. Hvilket egentligt er ærgeligt, for det er forholdsvis gode billeder, men de passer bare ikke ind i et muligt indlæg. Så her er 1. ud af 2 dele med 'glemte' billeder fra april måned. Håber I synes om dem :-)

Ciao'
Emma

fersken



Jeg kiggede min mappe 'fashion' igennem for nogle dage siden og faldt over dette gamle billede af Elise og Stephanie fra Anywho.dk. Og det mindede mig om, at jeg stadigvæk vil holde fast i sidste års farvetendens 'fersken' igen i år.

Ciao'
Emma

søndag den 25. april 2010

Agnes Carlsson



Jeg gad godt vågne op i morgen og se sådan her ud.. Guddommelig smuk, skødesløst hår og minimal makeup! Ja, jeg kender godt til photo-shop, men stadig.. (:

Ciao'
Ditte

Aftenens inspiration kommer fra popawesome

sommervejret





I dag har været en dejlig dag i solen med min smukke barndomsveninde, Frederikke! Efter arbejde cyklede vi ud til Hellerup Havn og købte årets første lydolph-is. Mums ;-) Hvert år æder Lydolph mine penge, for isen er LÆKKER, og man får så meget is for så lidt penge! Bagefter nød vi vejret med en laaang og dejlig gåtur, hvor vi snakkede og tog masser af billeder, som I kan se nogle af her.. Jeg håber, I har haft en fantastisk weekend, for det har jeg, men mere om det senere, hæhæ..
Ciao'
Ditte

lodrette striber



Jeg elsker striber, det er ikke en hemmelighed. Dog har jeg ikke investeret i lodrette striber endnu, og jeg synes de famøse stribede blazere bliver for cirkusdirektøragtige. Men denne top fra H&M er virkelig lækker, og jeg skal helt sikkert ind og lede efter den. Clara fra 'Trash On' bærer her en stribet top med lodrette striber virkelig flot.
Desværre kan jeg ikke huske, hvor jeg fandt billedet med den stribede top fra. Men den er i hvert fald fra H&M.

Ciao'
Emma

jane



Jeg synes, at dette outfit, som jane fra shopaholicsisters er virkelig fedt! Jeg må helt klart ned i H&M og kigge efter turkise smykker!

Ciao'
Emma

lørdag den 24. april 2010

hair accessories


Pynt til håret er for fedt. Hvis man har dårlig hårdag eller simpelthen bare ikke har tid til at gøre det vilde med sit hår, kan man benytte et smukt hårsmykke. Hvilket jo er genialt.
Nedenstående er fra henholdsvis topshop, boohoo, newlook, missselfridge, asos mfl, men alle netshops har et virkelig stort udvalg af ting til håret - til rimelige priser.

Ciao'
Emma

source - picsandmodels

fredag den 23. april 2010

long legs



.. Og jeg synes, jeg har lange stænger! Her er det smukke Freja Beha med de endnu længere ben, der gør det som ballerina. Billederne er fundet hos Supernova.
Ciao'
Ditte

onsdag den 21. april 2010

surprise


Inden min klasse skulle på scenen til forårskoncerten, hoppede de skønne piger fra min klasse frem med hjerteformet amo-kage med 17 lys i ;) Mummelummer og hvor blev jeg glad (og overrasket!)
Ciao'
Ditte

we gon' party like it's your birthday



.. næ nej - det er skam først på fredag, det går løs, for I DAG HAR JEG FØDSELSDAG! Wuhu! Jeg fylder 17, men kan nu ikke mærke den helt store forskel.. 17 er lidt en ventealder, for når man fylder 16, kan man se frem til ting som knallertkørekort, at kunne købe sprut (lovligt) og at man bliver betraget som værende voksen (ihvertfald ifølge dsb's togspriser..), og når man fylder 18 år, må man stemme, tage kørekort osv. Skidt pyt, jeg har indtil videre haft en fed dag i skolen med 2x fødselsdagssang og banan/chokolade-muffins - mums! Nu er jeg kommet hjem og skal snart spise lagkage og drikke varm kakao med familien, hvorefter turen igen går til skolen - der er nemlig forårskoncert.. Jaaaa (ironisk)!
Vi snakkes - I skal vel også se gaverne? ;-)
Ciao'
Ditte
Ps. Rystebilleder er the shit, jeg er fotogen - and I love it!

tirsdag den 20. april 2010

TIRSDAG


Findes der bedre steder at få taget billeder end i vindueskarme? Det tror jeg ikke ;-)
Her i min skønne veninde Astrids køkkenvindueskarm iført bluse fra Monki til 150 kr. Faktisk fik jeg den for kun 50 kr, da jeg var på fisketorvet for nogle uger siden, delte de nemlig gratis 100-kr. gavekort ud til alle forbigående. Jeg har endnu et gavekort, som jeg mangler at bruge (man kunne ikke bruge mere end et gavekort på et køb). Dét er dejligt, når man ikke har så forfærdeligt mange penge, og man ønsker sig 1000 ting ;-)

Ciao'
Emma

nej til knive i nattelivet..


.. er en organisation, der sætter fokus på.. ja, knive i nattelivet! Sammen med en lang række kendte (Medina, Nik og Jay, Jooks, Burhan G, Villy Søvndal, Peter Frödin - you name it) vil de have knivene væk fra nattelivet. Man skal føle sig tryg, når man går i byen - og selvom Nik så fint siger, at det er bedre at "ordne det uden for med en knytter", nytter vold (og slet ikke knive) ikke! Jeg kunne ikke være mere enig, og når nu t-shirten er så fed, som den er, sætter jeg den på min ønskeliste (jeg har fødselsdag i morgen)! Der findes en model mere inde på hjemmesiden, som I finder her, men selv hælder jeg mest til Saselines unisex model (til højre).
Ciao'
Ditte

Frieda Pinto



Hvis du vil være lige så lækker Frieda Pinto, der bærer Chanel, skal du bare efterligne dette look med halskæde fra missselfridge.com og kjole fra boohoo.com.
Så let er det ;-)

Ciao'
Emma