søndag den 12. december 2010

new in

Indsendt af Ditte
Med tømmermænd og alt for ondt i hovedet efter en nice 18-års i går tog jeg i dag med min bror og mor på Strøget for at shoppe lidt og derefter til Nyhavn, hvor vi spiste æbleskiver og drak varm kakao. Jeg havde glemt mit kamera, så I må undvære billeder derfra, men hyggeligt var det :-) & hvad Kongens Nytorv ikke kunne leve op til mht. julepynt - og lys kunne Nyhavn i dén grad. Jeg købte en super flot forårsjakke i Urban Outfitters, men da det er en julegave fra min farmor og farfar, blev den pakket ind, inden jeg ku' nå at tage et billede.. Skjorten er ikke ny, men har vist ikke vist den før. Den er fra h&m, og til 80 kr. er det jo et kup..

2 kommentarer:

  1. lyder super nice! er så vild med skjorten, har også kigget på den på webshoppen, men vil bare gerne prøve den i virkeligheden for at se hvordan den er i størrelsen, jeg kan bare ikke finde den nogen steder. argh. må bare lede videre :-)

    SvarSlet
  2. hmm. synes ellers, at jeg har set dem hver gang jeg har været i h&m? :-) den er meget true-to-size, for jeg er en 36 normalt, og denne passer perfekt og er endda lidt oversize..

    SvarSlet