tirsdag den 6. juli 2010

rozkilde '10

Ok, pænt stener billeder - I know.. Men sagen er den, at jeg valgte at lade mit digitalkamera blive hjemme og i stedet tage billeder med et smart engangskamera fra Tiger. Desværre glemte jeg alt om kameraet, så jeg nåede kun at tage billeder de sidste to dage, og de er jo endnu ikke blevet fremkaldt.. Så her har I lidt blandet af det, jeg indtil videre har kunnet finde på face :-)
Billede 1: Orange scene til Kashmir
Billede 2: Orange scene til Muse (som jeg stadig ærger mig meget over, at jeg ikke fik set!!)
Billede 3: Fjol i bycenter-øst
Billede 4: 3 tøser gået kold
Billede 5: Roskildes svar på Robert Pattinson!!!

Roskilde var FANTASTISK! Overhoved ikke lige så ulækkert, som jeg havde regnet med, men stadig pænt klamt at bo lige ved siden af toiletterne.. Dizzy Mizz Lizzy var suveræne, hvilket Nephew, The Floor is made of Lava, Jack Johnson, Electrojuice og mange andre også var. Jeg kendte ikke Lava før, men udover at have en über lækker forsanger, var musikken også genial rock'n'roll! Jeg elskede sammenholdet, mangfoldigheden, festerne, musikken og den gode stemning og skal helt sikkert igen næste år!


Ciao'
Ditte

1 kommentar:

  1. HAHA! i så også Robert pattinson!?
    min veninde og jeg sad i Ben & Jerrys lounge hvor vi så bare lige pludselig kigger på hinanden med åben mund og polypper fordi han ligner så meget ;D

    en af mine veninders veninder er så kæmpe twilight fan at hun scorede ham fordi han ligner.. hahaha hvor er det guld!

    SvarSlet