fredag den 16. april 2010

new buys
At jeg bruger mange penge har aldrig været en hemmelighed, og så længe jeg selv tjener dem, er det vel også fair nok? ;-) Den sidste tid synes jeg bare, at jeg har brugt for mange penge.. På billederne ser I et lille udpluk af ugens køb: sko og taske fra H&M samt kjole fra Topshop. Kjolen er rigtig fin og anderledes med de reb-lignende stropper, og sejlerskoene har jeg længe kigget efter, så det er jo skønt! I morgen gælder det galla, så det glæder jeg mig riiiiiiiiiiiigtig meget til! Jeg glæder mig til hele hurlumhajet; fra om morgenen hvor jeg går og hører musik, mens jeg gør mig klar, til tøsehyggge hos Cecilie, efterfulgt af spisning og opvarming med hele klassen og til slut Les Lanciers, dans og masser af musik hele natten lang! Wuhuu! Jeg regner dog med at indtage en pæn mængde cactuspiller i løbet af aftenen, da jeg allerede skal være klar kl. 9:30 dagen efter, hvor min lillebror skal konfirmeres.. Tuff cookie!
Ciao'
Ditte
Ps. Hvor er det bare skønt at være tilbage!

7 kommentarer:

 1. Penge er bedre at have hængende på en bøjle end liggende i en bank (;

  //Emma
  emmoemmo.blogspot.com

  SvarSlet
 2. "I like my money right where I can see it - hanging in my closet" Carries wise words(:

  SvarSlet
 3. Elsker skoene. Har selv de brune og så har jeg den hvide udgave af sejlerskoene. Irriterende at have betalt fuld pris for de brune, når de nu er sat ned, men sådan er det jo engang imellem, når man ikke kan nære sig ;)

  SvarSlet
 4. altid lækkert med nogle nye gode ting! :)

  Kig evt. forbi min CHANEL GIVEAWAY på min blog..
  - Glitter Amalie

  SvarSlet
 5. Jeg kender det kun alt for godt.. Det med at betale fuld pris for noget, for så at finde det på tilbud lidt efter.. Men jeg er ihvertfald glad for skoene ;)

  SvarSlet
 6. Ej de der sejler-sko er vildt søde!! :) gode køb.

  SvarSlet
 7. Tak - jeg glæder mig til at kunne indvie dem en lidt varmere dag (;
  Btw, ved jeg, at man kan få nogle rigtig søde nogle fra Hilfiger, der dog koster 6-7 gange så meget..

  Ciao'
  Ditte

  SvarSlet