tirsdag den 6. april 2010

konkurrence
Kære alle dejlige faste læsere.
Det virker som i går, vi ringede til hinanden og jublede over 18 faste læsere. Vi er virkelig takemmelige over, at så mange vil følge vores hverdag via Fashion Affairs, og i den anledning vil vi gerne forkæle jer! Vi udlodder derfor denne smukke guldhalskæde med vedhæng af rund og klar bjergkrystal til en værdi af 269 kr. i en konkurrence, som en af jer, kan være heldig at vinde. Konkurrencen er sponsoreret af Jacobi Copenhagen, som er en smykkekæde på nettet. Jacobi Copenhagen har et stort udvalg af unikke, fine og feminine smykker, som passer til enhver lejlighed.

For at deltage i konkurrencen skal du først og fremmest være fast læser, da det jo er vores faste læsere, vi hylder! Dernæst skal du sende os en mail til fashion-affairs@live.dk eller skrive en kommentar i kommentarfeltet, hvori du beskriver, hvordan du vil style smykket. Hvis du skriver en kommentar, så husk navn og e-mail :)

Ciao'
Emma og Ditte

Ps. Konkurrencen slutter torsdag d. 15/4, hvorefter vinderen vil blive offentliggjort! ;-)

5 kommentarer:

 1. 18 faste læsere?... (:
  hvad mener i helt præcist med at style smykket?

  - Kirijo
  kirijo.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ja, for nogle måneder siden havde vi 18 faste læsere og var virkelig glade for det :) nu er vi nået de 100, det er jo helt vildt!

  Med styling mener vi, hvilket tøj du ville sætte sammen med halskæden :)

  Ciao'
  Emma

  SvarSlet
 3. Fin blog I har!

  Kig forbi, hvis I lyster :)

  http://passionsforfashion.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. - nårh ja. det må du da undskylde. Fik vidst ikke helt læst teksten igennem. (:

  - Kirijo
  kirijo.blogspot.com

  SvarSlet