onsdag den 3. marts 2010

wonderkid


Nogle af vores ældste læsere kan måske huske mit indlæg om 13-årige Tavi, der står bag den verdenskendte blog Style Rookie? Hvis ikke, så kig her. Nu ser det ud som om, at Tavi har fået sig en konkurrent i hende her.. Pigen på billedet hedder Katie, hun er fem år gammel og bloggede under NYFW (New York Fashion Week red.,).. Det er jo for viiiildt! Jeg kan ikke rigtig tage det seriøst, for jeg har læst noget af det, hun skulle ha' skrevet, og selvom det ikke er skrevet på de sygeste Shakespeare engelsk, er det altså for underligt! Men hey, applaus til hende! Hun har lagt neglelak på Heidi Klum og diskuteret mode med Michael Kors og Nina Garcia.. Da jeg var fem legede jeg stadig med Barbie i børnehaven.. ;) I kan jo altid tjekke hendes blog ud her!
Ciao'
Ditte

3 kommentarer:

 1. Hej Ditte,
  jeg har læst mig til, at Katie er en joke. Det er for at sætte fokus på, om det virkelig er nødvendigt at Tavi skal med til modeshows osv og om det gør en forskel.. :)

  SvarSlet
 2. Haha! Det lyder nu også for underligt til at være sandt.. Jeg kan egentlig meget godt lide idéen med Katie så ;)

  // Ditte

  SvarSlet
 3. Haha ja det må da næsten være en joke! Det skal hvertfald være en super klog 5 årig de har fundet sig der, hvis hun både har diskuteret mode og blogget :)

  SvarSlet