søndag den 7. februar 2010

fitness freak


Efter adskillige biologi moduler, hvor jeg kun er blevet bekræftet i, at min kondition er i bund, har jeg nu valgt at melde mig ind i Fitness World. Dette skete i tirsdags, og siden da har jeg allerede været oppe og træne 3 gange (?!) Jeg føler mig skide sund, når jeg går derfra, hvilket i sig selv er alle pengene værd! Jeg har ikke noget imod at betale 200 kr. om måneden for ubetinget work out og evt. holdtræning, men 300 kr. indmeldingsgebyr er liiige i overkanten.. Min far synes nu, at jeg burde spare pengene og benytte "vores eget fitnesscenter" (læs: et rum på 10 kvadratmeter med plads til ca. 5 maskiner og som alle i vores kvarter kan benytte).. Hæhæ (:

... og efter at have været til en smadder hyggelig tøseaften i fredags, hvor vi bl.a. fik ædt os igennem 3 liter is, 2 poser slik, 2 poser chips og en lækker chokoladekage, trængte jeg til at føle mig lidt sund med en lækker morgenmad (kl. 15)!
Ciao'
Ditte
OG STORT TILLYKKE TIL EMMA!

3 kommentarer:

  1. jeg overvejer virkelig også fitness. men hver evig eneste gang jeg skal til at tilmelde mig, tænker jeg på alle de sko, jeg kunne købe hvis jeg sparede de penge op. men hey! du er mit forbillede hvis det holder. fedt! :) :)

    SvarSlet
  2. Uuuh, nu bliver jeg helt stolt(: - og jeg skal da nok holde Jer opdateret, men allerede nu kan jeg sige, at det 100% er pengene værd!

    Ciao'
    Ditte

    SvarSlet