søndag den 3. januar 2010

endelig!


Jeg har længe gået og sukket efter de über lækre sandal-lignende wedges øverst til ventre og selvom H&M påstår, at de er 9 cm. høje (jeg er selv ca. 175 cm), så kan man jo ikke lade være med at købe dem, når de kun koster 179 kr. (!!!), desværre har de været udsolgt i str. 39, så først i dag røg de ned i min kurv. Wuhu! Jeg synes faktisk, jeg var ret god til at sortere de fleste impulskøb fra undervejs, men disse ting (inkl. nogle make-up pensler og et hårbånd/ørevarmere) SKULLE hjem til mig ;) Jeg glæder mig allerede super meget til at alle tingene ligger på mit værelse, men jeg må vente lidt endnu - pakken er her nemlig først en gang i uge 7..
Ciao'
Ditte
Ps. Et lille shoppingtip er, at bestiller du fra hm.com inden d. 17. januar, så brug koden 8556 og du sparer 25 % på en valgfri ting! Selv røg min jakke til 350 kr. 90 kr. ned i pris ;)

8 kommentarer:

 1. Great stuff, sadly I can't understand a word you are writing :D I ordered the first shoes ciuple days ago, can't wait to get them :)

  SvarSlet
 2. Hey! I was just telling about how much I have wanted these wedges and that they will be mine in week 7 incl. the rest of the über coooool stuff :)

  Ciao'
  Ditte

  Ps. You can always use nicetranslator.com ;)

  SvarSlet
 3. Jeg tror hele bloglandet savler over de wedges - including me!! :D men jeg har ikke tålmodighed til at vente så lang tid på dem.

  SvarSlet
 4. Det er nok derfor, de har været udsolgt i str. 39 :(
  Hæhæ, det tænker jeg også, men så har de bare med at være det værd!

  Ciao'
  Ditte

  SvarSlet
 5. I looove those shoes, i really hope i can find them.

  sunshine-chic.blogspot.com

  SvarSlet
 6. You can always check hm.com ;)

  / Ditte

  SvarSlet
 7. Jeg har også smidt de fine wedges i kurven. Bliver skønt at modtage - og tak for tippet med koden :)
  http://malenesstyle.blogspot.com/

  SvarSlet
 8. Jeg får først mine i uge 7, så der er alt for længe til :( Men jeg kan ikke lade være med at tænke over, hvornår jeg kan bruge dem og til hvad, hæhæ.
  - selv tak!

  / Ditte

  SvarSlet