lørdag den 21. august 2010

Pause

Indsendt af Emma


Jeg har besluttet mig for at tage en pause fra bloggen.
Jeg føler ikke, at vi kommer nogen vegne, og jeg ser det lige for tiden kun som en pligt at blogge - og sådan skal det jo ikke være :-) Men om forhåbentligt ikke så lang tid, har jeg da helt sikkert tænkt mig at blogge igen. Men nu er det tid til en pause. Jeg ved ikke, om det gør den store forskel, at jeg stopper med at lave indlæg - hverken for mig selv eller for mulige læsere, men det vil tiden vise.

Hav det godt, vi blogges :-)

Emma, Fashion Affairs

fredag den 20. august 2010

Sko, siger du? ;-)

Indsendt af Emma


Forleden gjorde jeg orden i mine sko - pyha, jeg kunne slet ikke gå på mit værelsesgulv, fordi der var så mange! Men nu er de lagt i skokasser med fine mærkater på, så jeg hurtigt kan finde dem, uden at tage dem ud af kassen - dejligt!! :)

I dag skal vi fejre den første fredag efter gymnasiestart ned masser af øl!! Dejligt! ;-)

onsdag den 18. august 2010

Stella Nova

Indsendt af Emma og Ditte


For hver kollektion Stella Nova kreerer, er der en særlig historie bag - eller blot en mening/tanke bag tøjet. Derudover har hver kollektion også sit eget tema: sidste år var temaet rock'n'roll, og i år er temaet altså cirkus. Da vi var til modemessen, interviewede vi Stella Novas søde salg - og marketingchef, som fortalte lidt om deres S/S 11 kollektion. I videoen kan i bl.a. høre hende fortælle lidt om en super sej zebra jakke :-)

Reportage fra modemessen

Indsendt af Emma

På jegelskermode.dk har Ditte og jeg lavet en reportage fra modemessen. :-) Læs den her:

http://www.jegelskermode.dk/nyheder/16/rapportage-svenske-maerker-paa-modemessen

tirsdag den 17. august 2010

bælter en masse og flet til 39,95 ,-

Indsendt af Ditte
Min efterhånden store samling af bælte, spænder vidt, og byder på alt fra zebrastriber fra Ivan Grundahl og læder-binde-bælte (hvis det da er et ord, hæhæ) fra Only til sølv bælter og indianer-ish vintage fra Jagtvej 199.

Jeg har længe gerne ville ha' et tyndt, flettet bælte, og selv om jeg har været fristet flere gange i alt fra Urban Outfitters til genbrugsforretninger, har jeg bare været for nærrig til at give over 100 kr. for det. Derfor blev jeg ekstra glad, da jeg fandt dette flotte bælte i H&M ved Kultorvet i sidste uge. Det er lige præcis sådan et, jeg har ledt efter, og hvad endnu bedre er.. prisen er kun 39,95 ,- Win/win :-)

Whyred

Indsendt af Emma


På vej hjem fra Forum forleden dag, var Ditte og jeg forbi Whyreds forretning. De har stadig udsalg, hele 70 % er der at spare på virkelig mange lækre varer. 

I dag skal jeg rydde op, sortere og rydde mere op. Jeg starter i skole igen i morgen (eller i morgen fejrer vi, at vi starter torsdag ved at drikke øl), så alt skulle gerne være klart til 2.g. Pyha, jeg tror det bliver et hårdt år :-)

Goddag til halv syv, farvel til halv tolv. For fanden, hvorfor skal man også møde så tidligt?! ;-)

Edit: Som den opmærksomme læser fandt ud af, er det er selvfølgelig Whyred og ikke Won Hundred, der her er tale om!

mandag den 16. august 2010

misundelse x 1 mio

Indsendt af Ditte
Midt i al den modesnak (og myggene på mit værelse!) hvad er så mere passende end at møde selveste Freja Beha ved Nørreport st?! Desværre var det bare ikke mig, men Marie fra afashiontale,der var så heldig... Jeg lever og ånder i centrum (af Kbh selvfølgelig), eller.. det er måske så meget sagt, men hvis jeg havde tiden og pengene til det, ville jeg helt sikkert gøre det! :-) Hvorfor er det så bare ikke lige mig, der *bang* støder ind i selveste Freja Beha? Se dér kan man tale om jalouxi! Hun (Freja) er tilsyneladende bare på sommerferie i Danmark, men hey - hvis jeg leder længe nok, kan det være, hun dukker op... Hvis dét altså ikke er som at finde en nål i en høstak? Eller noget...

Ps. Anonyme tips om tid og sted modtages med kyshånd (hæhæhæhæhæhæ, lol).

Acne

Indsendt af Emma


Jeg er stor fan af Acne, og jeg blev da også en smule skuffet, da de slet ikke udstillede noget tøj på modemessen. Vi snakkede med meget charmerende fyr i meget pudsigt outfit, som fortalte, at Acne havde valgt ikke at fremvise tøj, da folk godt kendte Acne i forvejen, og man i stedet så kunne besøge deres showroom. 'By appointment only'. Flabet! ;-)
Skuffelsen forsvandt dog, da vi blev budt på gratis champagne. Mums.

Bloglovin

Follow Fashion Affairs

Husk I kan følge os på bloglovin, det er jo så smart ;-)

Emma og Ditte

Fifth Avenue Shoe Repair

Indsendt af Emma


På modemessen i Forum var der ikke kun danske mærker repræsenteret. Eksklusive mærker fra Sverige såsom Tiger of Sweden, Acne og Fifth Avenue Shoe Repair var også at finde. Fifth Avenue Shoe Repair var råt. Sort stof med associationer til gaffatape og plastik var sat på bl.a. deres kjoler og cowboyjakker, og det fængede mig virkelig. Deres sko var præget af plateau, som det især også ses hos det danske mærke WonHundred. Derudover hang der en jakke på en gine, som var virkelig smuk og skulpturel. Sammenlignet med nogle af de danske designere, som udstillede, skilte Fifth Avenue Shoe Repair sig ud og havde nogle S/S 11 items, som helt klart skal tjekkes ud igen, når de kommer i forretningerne.

søndag den 15. august 2010

Dagens outfits

Indsendt af Emma og Ditte

Top: Stine Goya, nederdel: H&M og sandaler fra Vagabond
Cardigan: Saint Tropez, clutch: vintage, kjole: Topshop, blondeshorts: Gina Tricot og ballerinasko fra H&M

Her er et par dagens efter mange timer blandt masser af flot tøj. Mode kan være virkelig udmattende ;-) Vi fik en del gratis net fra både 5preview, Whiite og Lolly's Laundry (i det var 5preview lå der også en t-shirt i, som er så dejlig at sove i, hæhæ). Derudover var der alt det vand, man kunne drikke i seje papkartoner, samt slik og champagne ved de fleste stande, så lidt hustlers har man vel lov at være ;-) Er der ellers nogle er jer, der rundede nogle af modemesserne i hhv. Terminal 2, Forum og Bellacentret?

Bjørg

Indsendt af Ditte og Emma


Bjørg er en virkelig talentfuld smykkedesigner, der laver smukke, omend specielle, smykker. Især er vi helt vilde med halskæderne med dyrehovederne. Halskæderne er rigtig dyre og koster omkring 2000 kr. Hvis man stadig gerne vil eje et fantastisk smykke fra Bjørg, kan man også købe vedhæng (bl.a. med dyrehoveder) for ca. 500 kr. Men kig forbi www.bjorgjewellery.com/2010 og bliv fristet både i i lookbook'en og i onlineshoppen :-)

H&H

Indsendt af Ditte og Emma


Haaning&Htoon er et skandivanisk makkerpar, som laver virkelig lækkert tøj til kvinder. Silhuetterne var enkle og materialerne behagelige - og Ditte kunne da næsten heller ikke løsrive sig fra hverken kjolen og skoene, som desværre først kommer i butikkerne om flere måneder. Indtil da må hun dog nøjes med at drømme sig ind i kollektionerne på deres hjemmeside, som I finder her :-)

yvonne koné

Indsendt af Ditte og Emma



yvonne koné laver nogle virkelig lækre tasker i det blødeste læder, og de havde virkelig mange flotte styles udstillet på modemessen. Priserne ligger mellen 800 og 4000. Taskerne forhandles bl.a. på youheshe.com

De er ikke så ringe endda

Indsendt af Emma


H&M har virkelig forstået at aflure den kommende sæsons tendenser.
Der er virkelig mange ting, jeg godt kunne tænke mig at få fingrene i!
Især ponchoen og de grå wedges, som kun koster 349 kr.

Modemessen i Forum

Indsendt af Emma og Ditte


På billede nr. 2 ser det hele måske lidt uoverskueligt ud, men de næste par dage skal vi nok guide jer ind i et univers af nye tendenser, samt forklare jer hvad det helt præcist var, vi lavede på modemessen i Forum. Indtil videre må I nøjes med disse billeder, men glæd jer, for i morgen skulle vores aller første videoblog gerne lande her på bloggen, og for at det ikke skulle være løgn har vi også interviews med forskellige designere og en enkelt (lidt sur) celeb klar til jer :-)

lørdag den 14. august 2010

Skjorter

Indsendt af Emma

I Stockholm købte jeg tre skjorter hos tre af mine favoritmærker (alle svenske!!): Whyred, Acne og H&M.
Jeg forudser at komme til at bo i dem hele efteråret :-)

Sjælsø

Indsendt af Emma

I dag har Ditte og jeg været til modemesse i Forum. Vi har en helt masse lækre billeder og videoer at vise jer, så før det går amok med den kommende sæsons tendenser her på bloggen, ville jeg lige vise jer et stille og roligt outfit fra nogle dage siden, hvor min kæreste og jeg cyklede til Sjælsø. Der er virkelig smukt, og jeg så faktisk Kin Bodnia uden for sit hus imens vi cyklede, håh, nice at se kendte mennesker ;-)

Jeg håber, I alle har en dejlig uge med masser af mode! :-)

fredag den 13. august 2010

Transparent tang

Indsendt af Emma

På min Malmötur for omkring en uge siden, købte jeg denne 'tanglignende' kjole fra Whyred sat ned fra 1800 sv. kr. Jeg endte med at give omkring 400 danske, tror jeg det var :-) Jeg elsker simpelthen de svenske mærker, og jeg får helt kuldegysninger når jeg enten træder ind i en Whyred, Acne eller Tiger og Sweden.

torsdag den 12. august 2010

tribal

Indsendt af Ditte
Jeg er gået hen og er blevet ret vild med tribalmønstre. Så vild, at jeg købte dette tribalmønstrede tørklæde, da vi var i Stockholm, hæhæ. Desværre er det ikke så stort/langt/tykt, at det rigtig kan bruges som halstørklæde, hvilket jeg nu ellers gerne ville have haft, men flot er det, og jeg skal nok få det brugt alligvel :-)
De sidste to billeder er fra Gina Tricot i sidste uge. Blusen kostede vist nok 179 kr. og nederdelene 79 kr. Jeg købte ingen af delene, selv om jeg til den pris overvejede en nederdel. Hvis man styler det nice, tror jeg på, at det kan se fedt ud med tribal, men ellers holder jeg mig til tørklædet :-)

Efterårets støvler

Indsendt af Emma

Jeg skal investere i en af efterårets fire støvletendenser:
Støvler med lammeuld.
Cowboy lignende støvler med lynlås.
Clogs lignende støvler.
Militærstøvler.

Hvilke støvler, skal I have til efteråret? :-)