lørdag den 26. juni 2010

UPDATE

Hej alle, nedenfor kan I se en detaljeret beskrivelse af Dittes pakning, men I må nøjes med en lille hilsen fra mig, da jeg skal med mit tog om, hm, 22 min. Så god sommer og vi skrives ved om små 10 dage! :.-)
Ciao'
Emma

ROSKILDE!!!!

Mit kamera slettede alle mine (ellers så fine) billeder, fra da jeg tidligere pakkede til Roskilde, så I må nøjes med dette all-face billede. hæhæ.. I morgen tidlig kl. 8 drager jeg med 2 veninder til Roskilde, hvor vi skal mødes med flere fra vores klasse - planen er, at vi skal bo i en kæmpe GG-lejr (vores gym), men nu må vi se, hvad der sker. Jeg har aldrig været på Roskilde, men en gang skal jo være den første, og nu må det vist også være på tide? Jeg har før været på Langelandssfestivalen (hele 3 gange!! hæhæ), og selv om det nok på ingen måde kan sammenlignes, har jeg endnu engang pakket aaaaaaaalt for meget (blomsterede kjoler, hullede cowboyshorts og en hat er the shit i min taske i år), så jeg er MONSTER glad for at få min baggage transporteret med bil, når teltene engang er slået op :-)

Jeg kommer ikke til at blogge de næste 10 dage - overhoved faktisk, men jeg håber, at I alle får en FANTASTISK SOMMERFERIE!!!!

Ses vi på Roskilzz??

Ciao'
Ditte

torsdag den 24. juni 2010

spejlreflekzz

Arg. Jeg ville ønske, at jeg ejede et spejlreflekskamera! Lige pt. føles det som om, hele verdenen har et, bortset fra mig. Og det er snyd. Må ha'! Jeg har på ingen måde penge til et, for sådan et koster kassen. Og selv hvis jeg havde pengene til det, ville jeg ikke ane, hvad jeg skulle gå efter.. Jeg har fået ca. 1 mia. råd om pixels og kvalitet, om de forskellige mærker og prisklasser, men kan ærlig talt ikke huske en skid af det.. Emma og jeg har flere gange talt om, hvor fedt det kunne være, at slentre rundt i Milano med et spejlreflekskamera om halsen frem for digitalkameraet, når vi nu skal på InterRail, og hvor elsker jeg bare den der pro-fotograf-fornemmelse, man får, når man knipser løs med det. Føler bare, at jeg burde bruge det til lidt mere end flotte show-off billeder på face, hvis jeg endelig skal ofre SÅ mange penge på det? Kan I komme med nogle gode bud på et must have spejlreflekzz kamera end ovenstående? :-)

Ciao'
Ditte

mandag den 21. juni 2010

brooklyn bridge nu i mørkhøj

Helt spontant cyklede min dejlige veninde Simone og jeg en laaaang tur ud i verden (læs: mørkhøj og omegn, hæhæ). Med os havde vi slik og sodavand, så hvis vi nu for vild, ville det ikke gøre så meget.. Jeg blev introduceret for en genvej til min skole, som kræver, at man kører gennem en mark, hvilket er totalt underligt, eftersom Mørkhøj jo næsten er i København? ;-) Nu er vi hjemme og skal til at se SATC og spise jordbær med fløde - vi ses!

Ciao'
Ditte

det kilder i min mave

Hver gang et udsalg begynder, kilder det virkelig meget i maven! Hvilke butikker man skal nå hen til, priserne, stemning, ALT. Og det er såmænd ikke kun butikkerne, som holder udsalg, næ nej ;-) de mange netshops bugner lige nu med tilbud, og jeg har fundet nogle virkelig gode køb frem fra fem forskellige lækre netshops.

1. Stine Goya hos youheshe.com, 2. Stella McCartney hos net-a-porter.com, 3. Alexander Wang hos mytheresa.com, 4. Carré hos musthaves.dk, 5.Custommade hos musthaves.dk, 6. Mentor hos fashionforme.dk, 7. Nicholas Kirkwood hos mytheresa.com

Ciao'
Emma

søndag den 20. juni 2010

gudesmuk























Jeg kunne seriøst poste denne ene smukke asos-kjole efter den anden, se bare på disse to! Udover at bruge gudesmukke modeller er der også et væld af gudesmukke kjoler på asos. Skynd jer ind og kig dem alle igennem - også selv om I hverken skal til galla eller bryllup forløbig ;-)

Ciao'
Ditte

dagens med vind i håret

Fredagens outfit taget i modvind på kajen med kurs mod Omø. 

Ciao'
Ditte

lørdag den 19. juni 2010

Hornsleth Bar


Til trods for, at Emma skulle til eksamen næste dag, begav vi os mod Hornsleth Bar til modefest arrangeret af Modebevægelsen. Indretningen var, tjaa, eksotisk (eksotisk som i erotiske billed over alt, og en skede som logo, hmm), men menneskene var super fede og med super god stil. For det var jo en fest for modebloggere! ;-) Vi var så heldige at snakke med både DelanceFashion, FashionManifest, Fierce&Fattig, SidneyLise, Persilje med vanilje og Sus og vi mødte også Miss Soffy og Simply Just Style - alle piger var virkelig venlige og rare og super inspirerende!

En masse dejlige blogger-piger
- billederne er stjålet fra SUS og Miss Soffy, da vores eget super high-tech digitalkamera gik tør for strøm meget tidligt - øv!

Ciao'
Ditte og Emma

Find Hornsleth Bar (og deres super, øh, inspirerence logo) her

tirsdag den 15. juni 2010

billig kvalitet


For omkring en uge siden købte jeg denne læderjakke fra Monki :-) Den kostede 800, men var sat ned til 400. Og så havde jeg ovenikøbet et gavekort på 100 kr, så jeg måtte kun slippe 300 kr for denne skide lækre jakke i 100 % ægte læder. Bedste køb længe!! :) :) :)

Ciao'
Emma

EDIT: Jakken kan nu købes i Monki med 75 % rabat, altså sat ned fra 800 til 200 kr!! Det er kun 200 kr for en ægte læderjakke. Modellen fås også i sort.

dream-dresses

Det er ærgeligt, at jeg allerede har været til galla på GG, for ellers havde disse 4 kjoler været super gode alternativer til the dress! Jeg elsker, elsker, elsker den øverst til højre, fordi den er så fin, feminin og fe-agtig, selvom det lidt ligner en (meget fin) nat -eller underkjole. LBD'en er også rigtig flot, hvorimod den øverst i venstre hjørne måske bliver en smule for prinsesse-agtig til mig? Hvad siger I? Er I game på en classy LBD eller tør I hoppe ud i en prinsessekjole? :-)

Ciao'
Ditte

Alle kjolerne er fra Miss Selfridge og koster mellem £ 29-69

polkaprikker anno 2010

I sidste uge købte jeg denne fine kjole. Den er fra Vero Moda og kostede kun 160 bobs. Jeg synes, den er rigtig fin, og selvom polkaprikker normalt ikke er det, man ser mig mest i, kunne jeg ikke lade være med at tænke, at den er perfekt til både Roskilde, Grækenland og interrail (sommerferie = ♥) hvis den altså overlever førstnævnte, hæhæ :-)

Ciao'
Ditte

mandag den 14. juni 2010

ohhhh

Jeg har fået tilsendt denne besked fra Holly Golightly, som jeg ville dele med jer:

UDSALG I HOLLY GOLIGHTLY TORSDAG D. 17.06.2010 kl 11.00


OBS OBS OBS OBS OBS!!!!!!!


Alle udsalgsvarer er i år samlet i Holly Golightly Gl. Mønt 2 1114 KBH K
Sko, tasker og tøj
50% på alle varer
På gensyn i Holly Golightly


Holly Golightly - bags & shoes
Store Regnegade 2
1117 København K
Phone: +45 33 14 19 11


Holly Golightly - RTW
Gl. Mønt 2
1117 Copenhagen
Phone: +45 33 14 19 15
www.hollygolightly.dk

Ciao'
Emma

søndag den 13. juni 2010

asos vs. mr. jacobs

Jeg har før overvejet at købe en Mulberry Bayswater, men nu er jeg altså blevet lidt lun på Marc Jacobs lækre tasker, og især Miranda Galas taske er fed! Jeg kan især godt lide, at de er rå (lidt bikeragtige), men alligevel feminine i detaljerne ;-) Min dejlige veninde, Benedikte, købte for noget tid siden tasken til højre på asos for omkring 300 kr., og selvom man sagtens kan se forskel, er det da et meget godt bud på en billigere model (farven skulle selvfølgelig også være sort).. Marc Jacobs' tasker varierer meget i prisen - afhængig af str. og model - men omkring 2000-4000 kr., hvorimod en Bayswater ligger på ca. 5500 kr.

Ciao'
Ditte

elf

Jeg elsker min veninde Jules' blog, for hun har den skønneste humor, og det kommer også til udtryk i hendes indlæg! Tidligere i dag var jeg forbi hendes lille univers og så, at hun havde lavet indlæg om Elf make-up. Elf (eyes, lips, face red.,) er et brand, der sælger meget billig makeup, så om deres motto burde være "kvantitet frem for kvalitet" må jo afprøves - ihvertfald er der nu en pakke på vej til kbh ;-)
Jeg har bl.a. bestilt 3 neglelakker, en blush, 2x falsh lashes og en vandfast mascara til kun 157 kr. inkl. porto og kan íkke vente på, at det kommer..

Ciao'
Ditte

lørdag den 12. juni 2010

nailpolish!!

Står I lige og mangler 60 stk. neglelak eller kan I bare godt lide at have et stort udvalg, må dette tilbud være lige noget for jer?! (Haha, totalt tv-shop reklame..) Jeg overvejer ihvertfald lidt at købe dem - hvad betyder £ 20, når man tilgengæld får en KÆMPE neglelaksamling? ;-)

Tilbuddet findes på eBay lige her!

Ciao'
Ditte

fredag den 11. juni 2010

2 usikre

Når man er ude og shoppe, vil der altid være ting, man kigger lidt ekstra efter og overvejer et par gange, men ender med at lade hænge.. Netop dét var disse to ting, da jeg var på Strøget i onsdags. Kjolen er fra Cos, men jeg kan desværre ikke huske prisen, og body'en er fra h&m til 199 kr. Jeg er helt vild med kjolens form og det asymmetriske look, men den var alt for lang, og passer ikke helt til en 17-årig. Da jeg stod i h&m, kunne jeg ikke helt finde ud af, hvordan jeg skulle style body'en, men nu er jeg kommet i tvivl, og tror måske jeg burde have købt den? Har I nogle idéer? ;-)

Ciao'
Ditte

onsdag den 9. juni 2010

så er det i morgen


Stine Goya lagersalgt løber af stablen!!! :-)
Jeg var til det sidste år og købte en t-shirt til 300 kr. og et silketørklæde til 250 kr. Så jeg anbefaler helt klart alle at tage derhen!

Ciao'
Emma

gilleleje

I søndags var Emma og jeg i Gilleje med hendes skønne forældre. Det var virkelig hyggeligt, og vi fik spist lækker mad og store Lydolph is, mums! Derudover var vi en tur på stranden, og selvom vejret ikke var de 25 grader, der ellers var blevet lovet, fik Emma mig overtalt til at hoppe i vandet! Det var godt nok koldt, men også virkelig skønt! 

Ciao'
Ditte aka. turisten

tirsdag den 8. juni 2010

endnu en overspringshandling

Kl. 9:12 i morgen sidder jeg - ligesom Emma - til fysik eksamen.  Jeg havde lidt håbet på, (læs: fået min familie til at krydse fingre for), at jeg skulle op i planeter, solsystemet, månen osv, men det blev det ikke.. I stedet har jeg trukket "tyngdekraft og gravitation", og jeg er bestemt ikke glad... Jeg har næsten ingen noter på det, men har været på biblioteket og lånt to bøger, og så er det ellers bare med at læse op! .. Eller noget .. For mens Emmas overspringshandlinger omhandler netshopping, går mine ud på det næstbedste... MAD! Jeg har bagt boller og spist masser af frugt (og slik), men nu må jeg videre - Newton kalder..

Ciao'
Ditte

altanen


Nu skal jeg virkelig læse fysik. Jeg skal op kl 9.12 i morgen, så der er ikke tid til flere overspringshandlinger. Men her er lige et gammelt dagens fra da solen skinnede, og det var rigtig varmt - sommer kom tilbage!!

I læser sikkert også til eksamen derude, så held og lykke med det, piger! :-)

Ciao'
Emma 

mandag den 7. juni 2010

overspringshandlinger

Jeg har købt disse stiletter fra hm.com's udsalg til kun 149 kr. Jeg burde virkelig ikke netshoppe, men derimod læse fysik, som jeg skal trække spg. om i morgen. Og onsdag gælder det så eksamen. Jeg krydser fingre for og beder til (jeg er normalt ikke den religøse type), at jeg ikke trækker radioaktivitet, lysbølger og bare bølger generelt! Og hvis jeg gør, kan jeg altid glæde mig over, at disse lækkerbiskener er på vej hjem til mig ;-)

Ciao'
Emma

søndag den 6. juni 2010

bench


Dette er et billede taget tilbage i maj måned. hvor vi stadig gik i skole i stedet for at have læseferie, som vi har nu :-) I dag har Ditte og jeg vovet modet og været i vandet - det var virkelig koldt, men vi var alligevel i 3 gange!! I morgen gælder det for alvor fysiklæsningen - øv.

Ciao'
Emma

nyyyytt


Arg, jeg kan bare ikke lade mit Visa Electron være i fred! For nyligt har jeg købt ovenstående taske til 20 kr på et loppemarked og højtaljede shorts fra Vila til 160 kr, som jeg havde på til Distortion for nogle dage siden ;-)
Jeg synes, det er fuldkommen fantastisk, at det endelig er blevet sommer, og i morgen drager Ditte og jeg mod stranden, juhu!! I dag har jeg dog solgt is på Langelinie fra 12-23 - laaaaaaaaaaaaang dag. Så nu er jeg fuldstændig kvæstet og vil smutte i seng.

Jeg håber I har en skøn sommerig weekend! :-)

Ciao'
Emma

fredag den 4. juni 2010

late afternoon

Jeg elsker alt ved dette billede, og når jeg kigger på det, får jeg helt lyst til at ro ud på vandet i båden :) Billedet er fundet på bloggen late afternoon, som helt sikkert er et besøg værd!

Ciao'
Ditte

strøgtur

Jo mere jeg lufter mine blege ben, jo mere farve får de (håber jeg ihvertfald!), så i dag gik turen til Strøget. Jeg mødtes med Cecilie og Julie, og så blev der shoppet, hygget og spist mad på Mama Rosa. Sidste gang vi var på Mama Rosa var betjeningen helt i bund, og maden var heller ikke som lovet (årstidens frugt = 1 jordbær...), men i dag smagte maden skønt ;) Jeg fik købt en hættetrøje og en lille ting, der kommer til at fylde meget, og som kostede ca. 1700 kr.. Hvad det er, får I at se i morgen, hæhæ..

Ciao'
Ditte

Ps. Jeg var også til Distortion i går, og fuck hvor var det fedt!!!!!!!!!! Stemningen kan slet ikke beskrives med ord, men skal opleves - så skynd jer afsted nu!!!!!

distortion


I går aftes var jeg til Distortion på Nørrebro med nogle skønne mennesker. God musik, masser af folk, rigtig rigtig god stil over det hele og masser af dåseøl var hvad i går var! :-)
Billedet er taget ved søerne godt hen på natten, og jeg har min nye army grønne skjorte på ;-)

Ciao'
Emma

nye smykker



Jeg elsker at købe smykker i H&M, og jeg har tilføjet denne ring og disse øreringe til min samling :)
Det er dejligt med noget farve her til sommeren, og så var det billigt! Ringen kostede 30 kr og fås også i turkis. Øreringene kostede 40 kr og fås også i turkis, sort og hvid.

Ciao'
Emma

torsdag den 3. juni 2010

hvis

Hvis jeg nogensinde skulle investere i et dyrere smykke end dem, jeg køber så mange af i H&M, så skulle det være disse øreringe fra Zarah Voigt set på youheshe.com til 1200 kr. Mange penge, men en virkelig investering.

Ciao'
Emma